• Personaliseer met eigen logo!
  • Bereikbaar via whatsapp
  • Personaliseer met eigen logo!
  • Bereikbaar via whatsapp

HLM kleding is ontstaan met zijn op-en-top Hollandse uitstraling: Geen franje en geen opsmuk, maar rechttoe-rechtaan kwaliteitskleding. Werkkleding zoals werkkleding bedoeld is. Het assortiment is opgezet met het oog op de gebruiker en toegespitst op dàt wat nodig is: Basale werkkleding in verschillende kleuren.

Het nieuwe merk HLM kleding komt voort op basis van het eerdere merk KLM Kleding, een merk dat enkele jaren geleden uit de markt is gehaald. De prijs / kwaliteit verhouding van KLM kleding was uitstekend, zo heeft een nieuwe fabrikant besloten om deze kleding opnieuw terug in de markt te brengen. De kleding is aangepast aan de eisen van deze tijd, maar met behoud van de vertrouwde kwaliteit, pasvorm en prijs. De modellen hebben de oude namen behouden, dus model, kleur en maat blijven hetzelfde.

HLM Kleding richt zich op iedereen die tijdens de uitvoering van zijn werkzaamheden werkkleding nodig heeft, van schilder tot onderzoeker in een laboratorium en van boer tot elektrotechnicus. De kleding is basaal, er is geen franje of opsmuk te bekennen. Bovendien is de kleding van hoge kwaliteit, gecombineerd met de lage prijs is dit een onweerstaanbaar pakket.

HLM