• Personaliseer met eigen logo!
  • Bereikbaar via whatsapp
  • Personaliseer met eigen logo!
  • Bereikbaar via whatsapp

De perfecte kleding voor iedere branche

Tricorp werkkleding is de perfecte kleding voor iedere branche. Wil je er op je werk goed verzorgd uitzien, of wil je dat jouw personeel een professionele uitstraling heeft? Dan bestel je je werkkleding in de Tricorp store. Hier vind je een compleet assortiment kleding voor iedere functie. De kleding is ontworpen door mensen die weten aan welke eisen kleding voor op de zaak moet voldoen. Uiteraard is zo veel mogelijk gekozen voor duurzaam geproduceerde materialen. De kleuren van de Tricorp werkkleding zijn prima met elkaar te combineren.

Tricorp werkkleding is gemaakt om dagelijks te dragen. Ook na vele keren wassen blijft de kleding perfect van kleur en prima in model. Raadpleeg uiteraard wel altijd het wasvoorschrift in de kleding Tricorp levert kleding voor zowel dames als heren met perfecte en stijlvolle pasvorm. Je kunt dus voor al je medewerkers een passende outfit bestellen waarin zij het perfecte visitekaartje zijn voor je bedrijf, of het nu gaat om binnendienst medewerkers of medewerkers die op locatie werken of klanten bezoeken. Maak een prima eerste indruk, kies voor werkkleding van Tricorp. Een betere start kun je niet maken.

Hier vindt u een kleine greep uit ons Tricorp assortiment. Wilt u ons volledige assortiment zien? Vraag dan onze Tricorp catalogus aan via info@nibowerkkleding.nl