• Personaliseer met eigen logo!
  • Bereikbaar via whatsapp
  • Personaliseer met eigen logo!
  • Bereikbaar via whatsapp

SAFETY JOGGER Veiligheidsschoen Bestboy S3 zwart hoog

€ 32,80


Beschrijving

SAFETY JOGGER Veiligheidsschoen Bestboy S3 zwart hoog


Hoge veiligheidsschoen uit de Classic collectie van Safety Jogger. De BESTBOY is volledig zwart, gemaakt van leder en heeft een PU/PU zool, Mesh-nylon voering en voorgevormde inlegzool. Deze schoen voldoet aan veiligheidsnorm S3 en beschikt over antistatische en waterafstotende eigenschappen, antislipprofiel, een anti-perforeerbare stalen tussenzool, een energie-absorberende hiel en een stalen veiligheidsneus.


All-time favoriet, middelhoge veiligheidsschoen

Absolute favoriet, middelhoge Bestboy in een geüpdatet ontwerp.


Industrieën

Automobielsector , Chemie , Schoonmaak , Bouw , Logistiek , Olie & Gas , Industrie


S3

S3 veiligheidsschoenen zijn geschikt voor werkzaamheden in een omgeving met een hoge luchtvochtigheid en waar olie of koolwaterstoffen aanwezig zijn. Deze schoenen beschermen ook tegen het risico op perforatie van de zool en verbrijzeling van de voet.


OLIE- & BRANDSTOFRESISTENT

De buitenzool is bestand tegen olie en brandstof. S3 S3 veiligheidsschoenen zijn geschikt voor werkzaamheden in een omgeving met een hoge luchtvochtigheid en waar olie of koolwaterstoffen aanwezig zijn. Deze schoenen beschermen ook tegen het risico op perforatie van de zool en verbrijzeling van de voet. SRC Slipvaste zolen zijn een van de belangrijkste kenmerken van veiligheidsen werkschoenen. SRC-slipvaste zolen doorstaan zowel SRA- als SRB-sliptesten, ze worden getest op zowel stalen als keramische oppervlakken.


SRC
Slipvaste zolen zijn een van de belangrijkste kenmerken van veiligheidsen werkschoenen. SRC-slipvaste zolen doorstaan zowel SRA- als SRB-sliptesten, ze worden getest op zowel stalen als keramische oppervlakken


STALEN NEUSKAP

Robuuste metalen steun om de voeten van de drager te beschermen tegen vallende of rollende voorwerpen.


STALEN TUSSENZOOL

Perforatiebestendige stalen tussenzolen zijn gemaakt van roestvrij of gecoat staal en voorkomen dat scherpe voorwerpen vanaf de buitenzool doordringen.


ADEMENDE LEDEREN UPPER

Natuurlijk leder biedt een hoog draagcomfort in combinatie met duurzaamheid in veelzijdige toepassingen.