• Personaliseer met eigen logo!
  • Bereikbaar via whatsapp
  • Personaliseer met eigen logo!
  • Bereikbaar via whatsapp

Sixton Auckland High S3 SRC

€ 129,95

Beschrijving

Upper Microfiber Suede

Voering Airplus 3D, Dual Micro

Inlegzool Soft-fit Plus

Loopzool PU/PU, ESD-SRC Src

Veiligh. Neus ALU-SXT Aluminium

Veiligh. Zool K+ Anti-perforatie Plus

Kleur zwart

Maten 40/48

Gewicht 595 gr

Extra ESD


K+ Antiperforatie Plus

Nieuw non metallic anti perforatie materiaal met verbeterde bescherming tegen dunne scherpe voorwerpen, volgens de laatste normering.


alu sxt 2.0

De nieuwste ontwikkeling aluminium veiligheidsneus voor de allerbeste bescherming. Ultra lichte bescherming met meer comfort en ruimte in de schoen.


Dynamic HC Control

Ergonomisch gevormde harde hiel vorm aan de binnenzijde van de schoen. Houdt de hiel in de juiste stand, geeft de voet de juiste steun en controleert de zijwaartse beweging.


Stabil Active

De Stabil Active ondersteuning is verwerkt in de zool onder de hiel en verbetert de stabiliteit van de hiel en de ondersteuning bij de voetboog. Dit verbetert de houding van de voet.


Dual Micro

Deze Microfiber hielpolstering zorgt er voor dat de hiel beter sluit in de schoen. Hierdoor wordt slijtage aanzienlijk verminderd en het draagcomfort aanzienlijk verhoogd.


ESD

staat voor Electro Static Discharge of wel elektrostatische ontlading. Door de ESD toepassing in veiligheidsschoeisel worden elektrostatische schokken voortdurend en effectief afgevoerd naar de grond. ESD